Snow daysFranceChamonix › 15.01.2012

Photo by: Mikko Heimonen

Mikko Heimonen

Mikko Heimonen

Offpiste

Aurinkoinen päivä Vallorcinessa ja pari kierrosta takamaastoa Trientin kylään Sveitsin puolelle.
Kylmän pakkas aamun lämpimiksi pari pikku kierrosta Le Touri alahissin vasemmanpuoleisista pikku kuluaareista. Sit hisseillä ylös Col de Balmelle, josta pikku haikki ylös. Sieltä luisuttelut Crois de Ferille, josta löytyy kaksi TD kuluaaria. Otettiin ekaks vasemman puoleinen, jolle pikku haikki eka kuluaarin vasemmalta seinältä. Upea maisemallinen kuluaari, josta aukeaa näkymät Trientin kylään ja pitkälle Ron joen laaksoon. Hyvä lasku kivassa pakkaslumessa. Vallorcineen pääsy takaisin tuotti ongelmia, kun seuraava bussi olisi lähtenyt kolmen tunnin päästä. Niinpä kysyimme eräältä kyläläiseltä kyytiä. Isoon paketti autoon mahtui viisi hiihtäjää kamoineen ja saimme kyydin rajalle, josta jatkoimme junalla Vallorcineen.
Panulle ja mulle jäi sen verran virtaa, et lähdimme toiselle kierrokselle katsastamaan sen toisen kuluaarin. Ei aivan niin näyttävä kuin eka, mut kivaa laskettavaa. Molemmista kuluaareista sen verran, et ovat erittäin vyöry alttiita ja isoja lumimassoja alas tuovia!
Tällä kertaa kotiin kyyti huomattavasti helpompaa Villen ollessa hakemassa meitä Trientin kylän parkkikselta:D

Comments (1)

Kirsti Lehtimäki

Kirsti Lehtimäki says 2012-01-16 14:11:15 UTC

Mahtava päivä ja mainio kuva meistä! Vaikka helppo TD onkin niin näyttää se 45 aseista olevan noillamain kun me Panun kanssa keskustellaan syntyjä syviä.